Handelsbetingelser

 GENERELLE OPLYSNINGER


Gitte Glas (Gitte Bøcher Steffensen)
Holstebrovej 19
7830 Vinderup

CVR nummer: 41277920
mail: privat@gitteglas.dk
mobil: 22440418

 

BETALING

Der kan betales med:

Mobilepay
VISA/Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
MasterCard Debit


Så snart vi har modtaget din bestilling via webshoppen, sender vi en mail med ordrebekræftelse. Denne mail vil indeholde det samlede betalingsbeløb, samt et ordrenummer. Gem denne, da den fungerer som kvittering og garantibevis.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 


PRISER

Alle priser er inkl. kunstnermoms og i Danske kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. 


FORSENDELSE, LEVERING OG AFTALEINDGÅELSE

Levering kan ske med GLS til pakkeshop eller hjemadresse.
Du kan også gratis afhente i min butik. Åbent mandag og fredag 13-17 og efter aftale.
Alle varer sendes efter gældende regler. Pakken kan spores via track and trace.  

Sender normalt kun i Danmark.

Bor du udenfor Danmark og gerne vil købe noget af mit glas, så kontakt mig meget gerne på mail eller mobil, så finder vi ud af hvad forsendelsen vil koste. 

 Fragtpriser (Danmark) (ikke Færøerne og Grønland)

Gitte Glas har fri fragt ved køb over 1000 dkk.

Alle pakker bliver sendt med GLS.

Fragt ved køb under 1000 dkk koster 49 dkk til GLS pakkeshop og 75 dkk til hjemadresse.


Nogle varer sendes ikke, og kan kun hentes i min butik. Hvis dette er tilfældet, står det beskrevet ved varen i webshoppen.

Leveringstiden i Danmark er typisk 3-7 hverdage. Alle vores pakker er med track & trace nummer.

Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

Gitte Glas vil gøre alt for at sende varerne så hurtigt som muligt, så kunden får varerne 3-7 arbejdsdage efter bestilling.

Dog skal der beregnes ca 14 dage til bestillingsarbejder.

 

FORTRYDELSESRET

Skulle du fortryde dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af din ordre, til at returnere den til os. Du kan vælge, at sende den, eller komme personligt ind i butikken. Varen skal returneres i samme stand, mængde og emballage, som ved modtagelsen. Du betaler selv for returfragt.

Varen skal sendes til vores adresse senest 14 dage efter modtagelsen. Returvaren skal være i samme stand, som da du modtog den.

Varen skal være meget forsvarligt pakket ind og du skal vedlægge en kopi af fakturaen, samt oplysninger om dit pengeinstitut: bankens navn, reg. nummer (4 cifre) samt kontonummer (10 cifre.)

Ved benyttelse af fortrydelsesretten, får du dine penge tilbage, så snart vi har varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Derefter  indsætter vi pengene på din konto.

Vi behandler din returpakke i løbet af 1 uge, hvor beløbet vil blive indsat på det oplyste kontonummer, og du vil i den forbindelse modtage en e-mail fra os. 


Du skal bare sende den varer retur, som du ikke ønsker at modtage og ikke alle de varer du har købt.

Fristen indebærer, at du har 14 dage, fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail privat@gitteglas.dk


Vi gør opmærksom på jf. købeloven, at du ikke kan fortryde dit køb ved at undlade at hente din pakke eller nægte modtagelse. 

BEMÆRK – særlig fortrydelsesret ved bestillingsvarer 

Bestillingsvarer som ikke er de normale webshop varer, altså varer med personligt præg, årstal, navne, motiver mm, tages ikke retur.RETUNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage. Vi modtager ikke returvarer til pakkeshop eller på efterkrav.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varen skal være uden fejl, hvis du fortryder dit køb og returnerer varen. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, når vi har undersøgt den returnerede vare.

Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Ud over selve varen, som skal være forsvarligt pakket, skal du vedlægge en kopi af fakturaen, samt oplysninger om dit pengeinstituts navn, dit reg.nummer og kontonummer. 

Varen sendes til:

Gitte Glas
Holstebrovej 19
7830 Vinderup


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale og i åbningstid, som er fredag 13-17 eller efter aftale. 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

MODTAGELSE AF DEFEKT VARE 

Hvis din vare er defekt ved ankomst, bedes du i løbet af en dag kontakte Gitte Glas på mail eller mobil. Så finder vi sammen ud af hvad vi gør i den pågældende situation.
REKLAMATIONSRET

Skader opstået under levering

Vi pakke i forsvarlig emballage for at beskytte varerne under forsendelsen.Hvis emballagen er beskadiget skal du nægte modtagelse. Så vil forsendelsen returneres til Gitte Glas og vi tager kontakt til dig.Hvis der er transportskader i forsendelsen som ikke er synlige, skal du kontakte Gitte Glas i løbet af en dag efter modtagelsen.

24 måneders reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold, uheld eller uautoriseret indgreb eller brug. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Gitte Glas indenfor 2 måneder.

Bemærk: f.eks.luftbobler i glasset er ikke en fejl, men er naturligt fremkommet under opvarmning af glasset, og har ingen betydning for glassets holdbarhed.

Bemærk: Alle vores produkter er håndlavede, er de i princippet alle et stykke unik glaskunst. Derfor kan de variere i farve og form i forhold til det afbildede produkt. Billedet er således kun vejledende, medmindreat der står ved varen, at der kun er dette ene eksemplar.

Afvigelser fra det afbildede kan derfor ikke være grund til reklamation under reklamationsretten, medmindre der er tale om væsentlige afvigelser.

Reklamation indenfor to måneder, vil altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning, afslag i prisen eller refundering.

Aftales returnering skal varen sendes i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger, i rimeligt omfang.
Aftales reparation eller ombytning kan refundering ikke ske.

Bemærk: Returnering af varer sendt til os pr. efterkrav eller pakkeshop modtages ikke.

 PERSONDATAPOLITIK 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, mobilnummer, mailadresse og betalings oplysninger.

Ingen personlige oplysninger, der registreres af os, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, bortset fra videregivelse der er nødvendig til at opfylde aftalen, fx videregivelse af oplysninger til fragtfirma m.fl..
Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for Gitte Glas.
På hjemmesiden anvendes cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen og andre funktioner. 
På hjemmesiden anvendes endvidere cookies til log-statistik. Ved log-statistik forstås, at et statistiksystem opsamler anonyme informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft fra og hvilken hjemmeside den besøgende kommer fra.
Vi gemmer dine oplysninger i 5 år og herefter slettes de. Du kan altid henvende dig på mail til os, hvis vi skal slette dine oplysninger.

 

FORBEHOLD FOR TRYGFEJL M.V.

Gitte Glas tager forbehold for trygfejl, udsolgte varer og pludselig forekommet ændringer fra politisk side, sygdom mm.

Gitte Glas april 2020